Om os

Om os i House of Herbst – sådan er vi

Vi er et skønhedshus, hvor du finder alt hvad hjerter begære. Her i huset finder du kosmetolog, kosmetiker, massør, negletekniker og frisører. Her kan du læse lidt om os alle sammen.

Trine Rasmussen

Ejer af Bright beauty og autoriseret CIDESCO kosmetolog

Mit navn er Trine og jeg er er autoriseret CIDESCO kosmetolog fra CIDESCO kosmetolog skolen i København. Klinikken er en certificeret Shellac Mastersalon. I Klinikken lægger jeg vægt på at mine kunder skal have en god oplevelse med behandlingen og kunne mærke en forskel. Derudover tilbyder jeg mine kunder professionel rådgivning om hudpleje, neglepleje og make up. Jeg laver behandlinger med Darphin og Nimue, Oxygenlift med Intraceutical. Derudover laver jeg alle voksbehandlinger, manicure og pedicure.

Camilla Bille

Ejer af Bille beauty og uddannet kosmetiker

Hun er uddannet Kosmetiker hos NEXT i oktober 2017, og har arbejdet hos klinik WannaShine i 6 år og i november 2021 startede hun selvstændig og åbnede BilleBeauty. Camilla udfører ansigtsbehandlinger og har specialiseret sig indenfor hudplejeserien Nimue, derudover udføre hun også manicure og pedicure, bryn og vippe behandlinger i form af farve og retning, lash- og brow lift og hårfjerning med sugaring, voks eller Hard Wax.

Benny Hansen

Ejer af helse massage og Fysiurgisk Massør

RAB (Registreret Alternativ Behandler)

Benny er Afspændingsmassør, Kranio-Sakral Terapeut (KST), Laserterapeut og Mørkeberg Muskel Terapeut (MMT). Med 25 års erfaring som behandler, leverer Benny en professionel service og behandling. Kombinerer tit Massagen med KST og MMT, så man oplever en dyb afspænding, der både giver smertelindring og afhjælper div. spændinger. Især opretning af skævt bækken, er Bennys speciale. Herudover er Benny landsformand for BFM (Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage) og dommer ved DM samt VM i Massage.

Louise Fersling

Ejer af Fersling negle og Negletekniker

Er uddannet kosmetolog og negletekniker fra Nordsjællands kosmetolog skole i 2005. I 2012 startet Louise som selvstændige negletekniker, og har flere kursus bag sig, både fra danmark og sverige.

Gennem tiden har hun arbejder med forskellige mærker, men arbejder nu med CND og ProNails, som hun mener er de mest holdbare produkter på market.

Susanne Schou Herbst 

Indehaver af Salon Herbst siden 1988.

Jeg er vild med at farve hår på alverdens måder og med at give klipninger lidt kant.Opsætninger fremmaner min kreative side, og jeg elsker det, der måske nok er lidt nørdet, ligesom krøller og permanenter er lige mig, måske fordi jeg selv har krøller.

Karen Grenaa Nielsen

Frisør i mere end 35 år

I den periode har jeg været selvstændig og underviser i både ind- og udland.

Det jeg nyder mest ved mit fag er muligheden for at forme, inspirere og forskønne mine kunder efter deres ønsker og behov.

Cecillia Sofia Zabell

Er uddannet frisør, og udlært i 2016

Cecillia har specialiseret sig i storbehandlinger og er især optaget af farvninger, reflekser og klipning. Derudover er Cecillia rigtig god til og glad for at klippe børn.