Om os

Jeg holder til i Hair by Luplau, hvor vi er en kosmetolog, massør, negleteknikker og frisør

Trine Rasmussen

Ejer af Bright beauty og autoriseret CIDESCO kosmetolog

Mit navn er Trine og jeg er er autoriseret CIDESCO kosmetolog fra CIDESCO kosmetolog skolen i København. Klinikken er en certificeret Shellac Mastersalon. I Klinikken lægger jeg vægt på at mine kunder skal have en god oplevelse med behandlingen og kunne mærke en forskel. Derudover tilbyder jeg mine kunder professionel rådgivning om hudpleje, neglepleje og make up. Jeg laver behandlinger med Darphin og Nimue, Oxygenlift med Intraceutical. Derudover laver jeg alle voksbehandlinger, manicure og pedicure.

Benny Hansen

Ejer af helse massage og Fysiurgisk Massør

RAB (Registreret Alternativ Behandler)

Benny er Afspændingsmassør, Kranio-Sakral Terapeut (KST), Laserterapeut og Mørkeberg Muskel Terapeut (MMT). Med 25 års erfaring som behandler, leverer Benny en professionel service og behandling. Kombinerer tit Massagen med KST og MMT, så man oplever en dyb afspænding, der både giver smertelindring og afhjælper div. spændinger. Især opretning af skævt bækken, er Bennys speciale. Herudover er Benny landsformand for BFM (Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage) og dommer ved DM samt VM i Massage.

Louise Fersling

Ejer af Fersling negle og Negletekniker

Er uddannet kosmetolog og negletekniker fra Nordsjællands kosmetolog skole i 2005. I 2012 startet Louise som selvstændige negletekniker, og har flere kursus bag sig, både fra danmark og sverige.

Gennem tiden har hun arbejder med forskellige mærker, men arbejder nu med CND og ProNails, som hun mener er de mest holdbare produkter på market.

Catia Luplau

Ejer af Hair by luplau og frisør

Catia er uddannet frisør tilbage i 2015, med bronzemedalje som bevis for hendes høje faglige niveau. 

Som professionel håndværker har Catia syv års erfaring, hvilket hun har brugt på at dygtiggøre sig, indenfor tidens trends. Både indenfor hår, styling og beauty generelt. 

Catia elsker at videregive disse ting til hendes kunder og deler alt her indenfor, på hendes Instagram konto HairbyLuplau, hvor hun også viser før- og efterbilleder af de behandlinger hun foretager i salonen i Greve.  

Ønsker du Catia´s syn på dit hår og en hyggelig snak, om enten vedligeholdelse eller en ændring i dit hår, vil Catia med glæde give sin professionelle holdning, så kontakt hende HER