Om os

Om os – sådan er vi

Jeg (Trine) har en kæmpe passion for især ansigtsbehandlingerne. Både det at jeg kan hjælpe med de forskellige hudtilstande, men også det at jeg kan så hvordan folk slapper af. Det at få mine klienter helt ned i gear, se musklerne i ansigtet slappe mere og mere af, det er guld værd. Som jeg tit siger, de gør ikke kun noget godt for deres hud, men også for deres krops og sjæl. Man kan tydligt se at når de har fået en behandling, så er de klar til hverdagens hurtige tempo. Jeg er pefektionist i alt hvad jeg fortager mig, og yder mit bedste for at give mine kunder den bedste oplevelse, lige fra voks, negle til ansigtsbehandlingerne. 

Benny er en som elsker at hjælpe folk, han startet ud med at være aktiv samarit i 10 år. Han tog kursus i afspæningsmassør i 1993, og har her efter holdt sig opdateret og taget nye kursuser, så han kan tilbyde sine kunder, den bedste mulige behandling. Han er medlem af GreveSolrødErhverv, da han ønsket det bedste for firmaerne i området.

Trine Rasmussen

Ejer og autoriseret CIDESCO kosmetolog

Mit navn er Trine og jeg er er autoriseret CIDESCO kosmetolog fra CIDESCO kosmetolog skolen i København. Klinikken er en certificeret Shellac Mastersalon. I Klinikken lægger jeg vægt på at mine kunder skal have en god oplevelse med behandlingen og kunne mærke en forskel. Derudover tilbyder jeg mine kunder professionel rådgivning om hudpleje, neglepleje og make up. Jeg laver behandlinger med Darphin og Nimue, Oxygenlift med Intraceutical. Derudover laver jeg alle voksbehandlinger, manicure og pedicure.

Benny Hansen

Fysiurgisk Massør

RAB (Registreret Alternativ Behandler)

Benny er Afspændingsmassør, Kranio-Sakral Terapeut (KST), Laserterapeut og Mørkeberg Muskel Terapeut (MMT). Med 25 års erfaring som behandler, leverer Benny en professionel service og behandling. Kombinerer tit Massagen med KST og MMT, så man oplever en dyb afspænding, der både giver smertelindring og afhjælper div. spændinger. Især opretning af skævt bækken, er Bennys speciale. Herudover er Benny landsformand for BFM (Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage) og dommer ved DM samt VM i Massage.

Louise Fersling

Negletekniker

Er uddannet kosmetolog og negletekniker fra Nordsjællands kosmetolog skole i 2005. I 2012 startet Louise som selvstændige negletekniker, og har flere kursus bag sig, både fra danmark og sverige.

Gennem tiden har hun arbejder med forskellige mærker, men arbejder nu med CND og ProNails, som hun mener er de mest holdbare produkter på market.