Klinikken

Om Klinikken

Klinikken er mit lille hjerte barn, den drøm jeg altid har haft, men som jeg ikke troede ville være muligt. Jeg føler mig meget privilegeret, at jeg kan arbejde med min store passion, nemlig huden. Det er i klinikken jeg møder alle mine skønner kunder, hvor vi finder en løsning som passer netop til dig. Mit mål er at det skal være en afslappende oase af ren professionalisme, hvor du vil blive hørt og imødekommet. Jeg mener at en fælles insats, vil resulterer i et godt resultat, med hjælp fra de bedste mærker. Det er også derfor jeg har valgt at arbejde med Darphin og Nimue, da jeg kan gøre en forskel med disse mærker. Det er vigtig at have produkter som er aktive, men på sammetid skaber ro og balance. 

Behandlinger

Oxygenlift m. diamantslibning -Madonnabehandling

Allerede efter første behandling, vil du mærke forskellen. Din hud vil føles blød, frisk og glat og fuld af fugtighed. Men det bedste resultat vil du få, hvis du køber en kur på 6 ansigtsbehandlinger over ca. 6-8 uger.

Pris 995 kr. 

Brasiliansk -intim voks til kvinder

Er du træt af at skulle hive skraberen frem hele tiden, samt have genstridige tykke hår? Det kan blive fortid, hvis du vælger at få udført professionel voks behandling.

Pris fra 409 kr.

Ansigtsbehandling inkl hals og dekolté

Ved du ikke hvad der er bedst for din hud, så er det denne behandling du skal vælge. Her får vi en snak om hvilken retning vi skal gå og derved hvilket mærke jeg skal behandle i. 

Pris 599 kr.

Hvad siger kunderne

Glad og smilende

Heidi siger når man besøger bright beauty bliver man altid mødt med det største smil, men føler sig velkommen med det samme. Det er en god atmosfære der er hos Trine.

Luksuriøs oplevelse

Andrea synes det er en skøn klinik ! Trine er super dygtig og giver god, venlig smilende behandling- hver gang!

Trænger til forkælelse

Christina siger hvis I står og mangler en lækker gave eller bare trænger til at blive forkælet, så ring til Trine. Hun er super dygtig og har nogle skønne behandlinger.

Husk

Det er let at få parkering, der er pladser lige over for døren hos Rema1000 eller his bankerne på samme side.

Der er nemt og enkelt at booke online, og ellers er du mere end velkommen til at ringe på telfon 30 47 85 86

Følg os på Facebook og Instagram

Hvis du er interreseret i at følge med i klinikkens hverdag, samt får de seneste nyheder, gode tips og trick, samt tilbud, så følg Bright beauty dk på facebook eller instagram. Du vil kunne se billeder af de resultater jeg får med mine behandlinger, samt får afvide hvordan du kan optimere din hudplejerutine, med få enkelte trin.

Bright beauty

Hundige strandvej 195st tv, 2670 Greve

Telefon 30478586

Mail Info@brightbeauty.dk

Åbningstider

Mandag – Lukket

Tirsdag – 12:30 – 16:30 (Efter aftale med Trine)

Onsdag – 10:00-14:00 (Efter aftale med Trine)

Torsdag – 14:00 – 18:00 (Efter aftale med Trine)

Fredag – Lukket

Lørdag – 10:00 – 13:00 (Efter aftale med Trine)

Søndag – Lukket