Bryn og vipper

Brow lamination med let brynstyling

Brow lamination er en brynstyling-behandling, der glatter og former hårene i den ønskede retning. Vi tilbyder denne behandling inklusiv voksning og let farvning af brynene for at skabe en mere defineret form.

Behandlingen giver mere volumen og fylde til brynene og kræver minimal vedligeholdelse.

Brow lamination med farvning er ideel for dem, der ønsker velplejede bryn med et mere ungdommeligt og defineret udseende. Lad mig hjælpe dig med at opnå smukke og velplejede bryn!

Pris 499 kr.


Hybridfarvning af bryn inkl. retning

Få smukke, definerede bryn med vores hybridfarvning inklusiv retning! Først udfører jeg en mild peeling af dine bryn, for at fjerne døde hudceller og snavs, så vi kan skabe den bedste base for farvningen. Derefter udfører jeg en brow mapping, hvor vi finder den bedste form til dine bryn, der passer til dit ansigt og personlige stil. Til sidst farver vi dine bryn med vores unikke hybridfarvningsmetode, der giver dig en mere naturlig og fyldig brynlook, der varer i op til 10 dage på huden, og 4-6 uger på dine bryn.

Pris 299 kr.


Henna brow inkl. opmåling af bryn

Brow henna er en form for farve af bryn, hvor der bliver brugt henna farve og vand. Så hvis du ikke kan tåle alm bryn farve, er dette en god erstatning. På samme tid vil brow henna farve huden i op til 2uger, hvor farven på hårene vil holde længere. Du får retning af bryn med voks, samt opmåleing af dine bryn.

Pris 499 kr.


Lash lift botox kur

Få smukke buede vipper med lash lift botox. Du vil få et buk på vipperne som holder 4-6 uger. Vi afslutter med en kur til vipperne.

Pris 399 kr.


Lash lift botox kur inkl. farvning af vipper

Få smukke buede vipper med lash lift botox. Du vil få et buk på vipperne som holder 4-6 uger. Vi farverne vipperne mærke, samt afslutter med en kur til vipperne.

Pris 499 kr.


Farvning af vipper og bryn inkl. retning af bryn

Farvning af vipper og bryn samt retning af dine bryn. 

Pris 289 kr.


Farvning af vipper inkl. retning af bryn

Er det kun din vipper der trænger til farve, samt at få rette dine bryn, så er det denne behandling du skal vælge.

Pris 219 kr.


Farvning og retning af bryn

Retning af bryn, med enten voks+pincet eller kun pincet, samt farvning af dem.

Pris 199 kr.


Retning af bryn

Retning af bryn med skånsomt voks. Hvis du kun vil have pincet, så gør vi det.

Pris 129 kr.


Lash lift inkl. botox kur