Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling inkl. hals og dekolte

Er du i tvivl om, hvilken ansigtsbehandling der passer bedst til din hudtype? Så er denne behandling det perfekte valg, især hvis du er ny hos mig. Vi starter med en personlig konsultation, hvor jeg lytter til dine bekymringer og gennemgår din hud. Herefter tilpasser jeg behandlingen til dine individuelle behov, og du vil opleve en fantastisk kombination af afrensning, peeling, hudanalyse, dybderens, massage, maske og afsluttende creamer. Med min ekspertise og erfaring vil du opnå en sundere, mere strålende hud. Bestil din ansigtsbehandling i dag og oplev forskellen.

Pris 649 kr.


Lifting Gua Sha – det naturlige ansigtsløft

Lifting Gua Sha er det sunde alternativ til botox. Japansk lifting består af zoneterapi, Kinesisk og Japansk akupressur og sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. Japansk lifting bygger på den tanke, at ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spænstige og ungdommelige. Zoneterapipunkterne i ansigtet er forbundet til kroppens indre organer, og er der ubalance i dele af kroppen organer, kan det aflæses i ansigtets linjer og rynker. Ansigtszoneterapien og lymfedrænage har en positiv indflydelse på ansigtshudens tekstur. Med Lifting Gua Sha bygger cupping og Gua Sha oven på den klassiske japanske lifting teknik. Så du vil opleve at få et ansigtsløft, samt et humørløft. Hos mig er du sikret et godt resultat, da jeg er uddannet hos Mette Brandt.

Pris 849 kr.


Dermaplaning

Dermaplaning er en ansigtsbehandling, hvor jeg fjerner døde hudceller, overskydende olie, samt vellushår (de fine dun, så de kommer fine ud igen). Denne metode er ikke blot effektiv, men også skånsom for huden og du får en utrolig glat hud, som er klar til at absorbere produkter. Jeg starter med at afrense, samt lave en hudanalyse, hvor efter jeg glider med skalpelen over huden med lette strøg, efter får du ensymepeeling og en maske til din hudtype samt afsluttende produkter og solcream.

Med dermaplaning forbedre vi hudens struktur, du oplever at får en mere glat og ensartede hud efterfølgende. Den er ideel til at fjerne dun, mere skånsom end voks, og du får den mest fanatiske glød efterfølgende. Vi kan arbejde med pigmentering, da vi kan skrabe det øverste af det af.

Pris 749 kr


Thermal detox peel

Termisk detox peeling er den ideelle løsning til en blødere, mere forfinet og levende hud! Mindsk urenheder og overskydende talgproduktion med vores skånsomme behandling. Beriget med naturlige ingredienser, der giver din hud den næring, den har brug for, for at fremstå frisk, strålende og med en naturlig glød. Bestil en behandling i dag og oplev en fornyet selvtillid med en mere jævn, blød og strålende hud! 

Pris 399 kr.


Microneedling første gang

Microneedling er til dig som ønkser at få en bedre blodgennemstrømning, og derved får din egne celler til at arbejde mere effektivt. Vi kan arbejde med linjer og rynker, ar samt få gjort huden mere fugtet. Første behandling betaler du for din ruller, som kan bruges op til 6 gange.

Pris 1199 kr.


Microneedling

Microneedling er til dig som ønkser at få en bedre blodgennemstrømning, og derved får din egne celler til at arbejde mere effektivt. Vi kan arbejde med linjer og rynker, ar samt få gjort huden mere fugtet.

Pris 849 kr.


Dybderens

Får du en del urenheder, og er træt af dem ? Så kom og få en dybderens, så vi kan få renset ud i huden.

Pris 579 kr.


Teenagebehandling (piger og drenge 12-16 år)

Har din teenager problemer med sin hud ? Kan enten være med udbrud eller tørhed, så er det denne behandling i skal vælge. Jeg afrenser, peeler, laver hudanalyse, dybderenser, maske, samt afsluttende creamer. Derudover vil vi få os en snak om, hvad der er godt at gøre det hjemme.

Pris 499 kr.


NIMUE – signatur behandling

Er en frugtesyre behandling. Du får afrensning, peeling, frugtsyre, specielmaske, samt afsluttende produkter.

Pris 699 kr.


NIMUE – avanceret behandling

Er en frugtsyrebehandling, som sparker lidt mere til huden end signaturbehandling. Men de er gode at kombinere.Du får afrensning, speciel peeling, frugtsyre (til dit problem), speciel maske, samt afsluttende produkter.

Pris 799 kr.


Darphin – signatur behandling

Nydelse for krop og sjæl. Du får afrensning, dobbelt peeling, massage + tools, speciel maske, samt afsluttende creamer. Derudover får du let hånd og fodmassage.

Pris 699 kr.


Herre ansigtsbehandling

Du får afrensning, peeling, hudanalyse, let dybderens, massage, maske, samt afsluttende cremer. Det er vigtig er passe på sin hud.

Pris 579 kr.