Om os - sådan er vi


Jeg (Trine) har en kæmpe passion for især ansigtsbehandlingerne. Både det at jeg kan hjælpe med de forskellige hudtilstande, men også det at jeg kan så hvordan folk slapper af. Det at få mine klienter helt ned i gear, se musklerne i ansigtet slappe mere og mere af, det er guld værd. Som jeg tit siger, de gør ikke kun noget godt for deres hud, men også for deres krops og sjæl. Man kan tydligt se at når de har fået en behandling, så er de klar til hverdagens hurtige tempo. Jeg er pefektionist i alt hvad jeg fortager mig, og yder mit bedste for at give mine kunder den bedste oplevelse, lige fra voks, negle til ansigtsbehandlingerne. 

Benny er en som elsker at hjælpe folk, han startet ud med at være aktiv samarit i 10 år. Han tog kursus i afspæningsmassør i 1993, og har her efter holdt sig opdateret og taget nye kursuser, så han kan tilbyde sine kunder, den bedste mulige behandling. Han er medlem af GreveSolrødErhverv, da han ønsket det bedste for firmaerne i området. 

Maja er uddannet ergoterapeut og har taget uddannelse i avanceret zoneterapi, da det er et stort ønske for hende at kunne hjælpe andre, med at skabe gode forudsætningerne for at komme videre fra en svær periode i livet. Hendes motivation for at arbejde med avanceret zoneterapi i forhold til angst og stress er både personligt og faglig. Privat er hun gift og mor til tre drenge i alderen 1 -13 år.

KONTAKTINFORMATION

Bright Beauty

Telefon 30 48 37 74

E-mail info@brightbeauty.dk

Hovedgaden 21

2690 Karlslunde
INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Butikken har åbent:

Tirsdag-fredag 11-17


Åbent for behandlinger:

Tirsdag- fredag 10-18
Lørdag 10-14


Epilering:

Hver anden tirsdag 12-17


Copyright © 2019 Bright Beauty

Design og udvikling Acaao