Update Reset

Om Klinikken


Klinikken er mit lille hjerte barn, den drøm jeg altid har haft, men som jeg ikke troede ville være muligt. Jeg føler mig meget privilegeret, at jeg kan arbejde med min store passion, nemlig huden. Det er i klinikken jeg møder alle mine skønner kunder, hvor vi finder en løsning som passer netop til dig. Mit mål er at det skal være en afslappende oase af ren professionalisme, hvor du vil blive hørt og imødekommet. Jeg mener at en fælles insats, vil resulterer i et godt resultat, med hjælp fra de bedste mærker. Det er også derfor jeg har valgt at arbejde med Darphin og Nimue, da jeg kan gøre en forskel med disse mærker. Det er vigtig at have produkter som er aktive, men på sammetid skaber ro og balance. 

Anbefaling


Hyggeligt og lokalt

Bright beauty er en hyggeligt klinik, i hjertet af Karlslunde landsby. Det er let at parkere, og man kan få ordnet det hele et og samme sted, da klinikken ligger sammen med en frisør. 

Dejlig atmosfære

Når jeg kommer ind i Bright beauty, så kan man mærke roen, og begynder med det samme at slappe af. 

Lyst og lækkert

Når jeg træder ind i Bright beauty, møder jeg et inspirerende indretning, hvor det er tilladt og gå og prøve de forskellige produkter.

KONTAKTINFORMATION

Bright Beauty

Telefon 30 48 37 74

E-mail info@brightbeauty.dk

Hovedgaden 21

2690 Karlslunde
INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Butikken har åbent:

Efter aftale 


Åbent for behandlinger:

Mandag Lukket

Tirsdag-Torsdag Efter aftale

Fredag Lukket
Lørdag Efter aftale

Søndag Lukket
Copyright © 2020 Bright Beauty

Design og udvikling Acaao