Kranio-Sakral Terapi

Book via https://helsemassage.onlinebooq.dk
Kranio-Sakral systemet støtter fysisk hjernen og rygmarvens nerver og holder dem på plads. Kranio-Sakral systemet er knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet (sacrum), membranerne som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler, og væsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen. Denne væske virker som en hydraulisk støddæmper for at beskytte hjernen. Væsken er også nødvendig for at hjerne-cellerne kan få næring og udskille affald.
Det er nødvendigt for hjernens funktion at Kranio-Sakral systemet fungerer optimalt.

Skæv hofte – uens benlængde?

Kranio-Sakral systemet har også her indvirkning på lidt skævhed i hoften og uens benlængde. Jeg har her opnået en ganske god erfaring med at afhjælpe denne ubalance via Kranio-Sakral terapi.

Hvordan foregår det ?

Klienten ligger på ryggen på briksen og nyder behandlingen. På specielle steder på hovedet, nakken, ryggen og korsbenet anvender Kranio-Sakral Terapeuten et meget let tryk, 5 grams tryk, som vægten på et stykke A4 papir. Klienten oplever en dyb form for afspænding, ligesom når man er i en behagelig, næsten søvn-tilstand og drømmer, flyder, er bevidst om omgivelserne, og slapper af.

Kranio-Sakral Terapi er en behandlingsform til at korrigere problemer som påvirker det vigtige Kranio-Sakral system. Kranio-Sakral Terapi er en behandlingsform til at korrigere problemer som påvirker det vigtige Kranio-Sakral system.

Problemer i Kranio-Sakral systemet kan komme efter fødslen, en ulykke, eller et slag i hovedet, ryggen, korsbenet eller halebenet. Problemer kan også komme gradvis fra en dårlig kropsholdning.

Cirka 25 – 35 % af alle mennesker har fysiske, følelsesmæssige eller indlærings problemer som kan afhjælpes ved at genoprette en normal funktion i Kranio-Sakral systemet.

Den positive virkning af KST behandling er at det frigør eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne, afspænder i de stærke membraner som holder hjernen på plads, og forbedrer cirkulationen af både hjernevæsken og blod.
Book via https://helsemassage.onlinebooq.dk

Kranio-Sakral Terapi
Pris  kr. 499,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Bright Beauty

Telefon 30 48 37 74

E-mail info@brightbeauty.dk

Hovedgaden 21

2690 Karlslunde
INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Butikken har åbent:

Efter aftale 


Åbent for behandlinger:

Mandag Lukket

Tirsdag-Torsdag Efter aftale

Fredag Lukket
Lørdag Efter aftale

Søndag Lukket
Copyright © 2021 Bright Beauty

Design og udvikling Acaao