Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling har det formål at tilføre mest muligt næring til huden. En ansigtsbehandling eksfolierer og nære huden, og derved fremmer en klar, velfungeret hud. Ikke nok med at du gør noget godt for din hud under en ansigtsbehandling, så er det også her du får et pusterum fra hverdagens hektiske liv. For det er lige så vigtigt at vi passer godt på os selv, og huske mig-tid, da det er den tid hvor vi kan koble helt fra, og lade vores batterier op. Jeg oplever at mine kunder, rigtig kan gøre dette under en ansigtsbehandling.


Generelt om en ansigtsbehandling:

  • Rengøring – Vi start altid en ansigtsbehandling ud med en grundig rengøring af huden, enten med svampe eller med vatrondeller, hvor der er et afrensningsmiddel, som er udvalgt efter din hudtype. Dette trin er det vigtigste i en ansigtsbehandling, for hvis der sidder skidt og snavs tilbage, for du ikke noget ud af de andre produkter vi bruger.
  • Analyse af huden – Hos en kosmetolog fortager vi en hudanalyse, fra det øjeblik du træder ind i klinikken og helt til slut af din ansigtsbehandling. Med analysen for jeg et klart billede på hvad din hud har brug for, samt hvad der er din udfordringer, så jeg kan skræddersy hele din ansigtsbehandling, efter lige din hudtype.
  • Eksfoliering – Her fjerne vi de død hudceller, som har det med at ophobe sig, og giv en trist hud. Vi kan fjerne de døde hudceller på forskellige måder, enten kemisk eller mekanisk. Den kemiske peeling er hvor der er en form for syre i produkter, det kan være AHA (frugtsyre og mælkesyre, syre til normal/robust hud), BHA (salicylsyre, syre til urenhud) eller PHA (polyhydroxyacid, syre til den sarte hud). AHA er god til den normale/robuste hud, BHA er god til den urene hud, hvor PHA er god til den sarte hud. Så er der den mekaniske peeling, hvor der igen findes forskellige typer. Der findes en med korn i, så findes der en gomage peeling – også kaldes viskelæderpeelingen. I din ansigtsbehandling vil jeg fra gang til gang, vurdere hvilken peeling der er bedste lige netop i dag og til denne ansigtsbehandling.
  • Ekstraktion – Hvis du har problemer med uren hud/hudorme, kan vi går ind og fjerne disse under ansigtsbehandlingen. Dog skal man være forsigtig, da blodkarrene ligger højt især på kinderne. Man kan enten vælge at trykke dem ud, eller få hjælp af en lancet. Det er dog ikke i alle ansigtsbehandlingerne vi laver dette step.
  • Ansigtsmassage – Her får vi rigtig sat gang i blodcirkulationen, og derved får dine celler mere næring og kan arbejder bedre af sig selv. Men det er også under massagen at vi får muskulaturen i ansigtet til at slappe af, hvilket er godt, da vi bruger ansigtets mimik det meste af tiden. Denne del i en ansigtsbehandling er vigtig hvis du har et travlt og hektisk liv, da det er her du får slappet helt af.
  • Ansigtsmaske – Her kan vi give det sidste skub i den retning, som vi har valgt at gå. Det er det næste sidst step inden at din ansigtsbehandling er færdig.
  • Toner – Bruges til at fjernes de sidste rester af masken, men også rester af vandet. Det sidst step i en ansigtsbehandling, inde de afsluttende produkter.
  • Cremer – Her vælges de afsluttende produkter som passer til dig, det er det sidste step i din ansigtsbehandling. Vi starter med et serum, som er bygget til at trænge længere ned i hud. Så er det en øjencreme, som er et vigtig step, da vi er sarte omkring øjnene, og derved ikke bare kan bruge vores creme til dette. Så slutter vi af med en creme og solfaktor. Solfaktor er noget at det vigtigste at bruge hele året rundt, hvis du ønsker en pæn hud. Solfaktor beskytter mod solens stråler, samt forekomsten af kræft. Men i dag er der også tit filetere mod det blålys samt infrarødstråling, som også er en stor synder i forhold til ældning. Så solcremer i dag kan meget mere end bare at beskytte mod UVA og UVB.

Så er din ansigtsbehandling slut, og du vil får tid til at komme tilbage til nuet.


Den eneste ansigtsbehandling som afviger helt fra punkterne over, er lifting gua sha, her er fokusset gymnastik til ansigtets muskler, så du kan får opstrammet ansigtet. Vores ansigtshud hæfter på vores muskler, så når musklerne bliver slappe, er det klart at huden også bliver det. Denne ansigtsbehandling er der en meget dybdegående massage.

Dog afviger Nimue – signatur, samt Nimue – speciel ansigtsbehandling sig også fra den klassiske ansigtsbehandling, da vi ikke dybderenser, da frugtsyre i sig selv dybderenser. Darphin – signatur ansigtsbehandling afviger også, da vi her kun koncentrer os om nydelse og en god hud. Har laves der ikke dybderense, men bliver fokuseret mere på massagedelen, hvor vi får sat gang i blodet, og din hud bliver bedre til at arbejde af sig selv.

Jeg har mange kunder som kommer fra nær og fjern, for at får en ansigtsbehandling. Mine kunder kommer fra Karlslunde, Greve, Hundige, Ishøj, Tårstrup, Tune, Roskilde, Solrød, Solrød Strand samt Køge af, folk elsker at der er parkerings muligheder lige ude foran døren.

Så kom og nyd en ansigtsbehandling som er skræddersyet til dig. En ansigtsbehandling som ikke er ens fra gang til gang, medmindre det er det samme vi vælger at arbejde med. En ansigtsbehandling hvor du er i centrum, og hvor du gør noget godt for dig selv og din hud. En ansigtsbehandling som du kan se frem til, og en ansigtsbehandling som du vil glæde dig til at få igen.

KONTAKTINFORMATION

Bright Beauty

Telefon 30 48 37 74

E-mail info@brightbeauty.dk

Hovedgaden 21

2690 Karlslunde
INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Butikken har åbent:

Efter aftale 


Åbent for behandlinger:

Mandag Lukket

Tirsdag-Torsdag Efter aftale

Fredag Lukket
Lørdag Efter aftale

Søndag Lukket
Copyright © 2021 Bright Beauty

Design og udvikling Acaao