Hvem er på klinikken?

  Trine Rasmussen

  Ejer og autoriseret CIDESCO kosmetolog

  Mit navn er Trine og jeg er er autoriseret CIDESCO kosmetolog fra CIDESCO kosmetolog skolen i København. Klinikken er en certificeret Shellac Mastersalon. I Klinikken lægger jeg vægt på at mine kunder skal have en god oplevelse med behandlingen og kunne mærke en forskel. Derudover tilbyder jeg mine kunder professionel rådgivning om hudpleje, neglepleje og make up. Jeg laver behandlinger med Darphin og Nimue, Oxygenlift med Intraceutical. Derudover laver jeg alle voksbehandlinger, manicure og pedicure.

  Mette Hindsbøl

  Autoriseret CIDESCO kosmetolog og CND negleteknikker

  Mette er autoriseret CIDESCO kosmetolog fra CIDESCO kosmetolog skolen i København. Mette lave de klassiske kosmetolog behandlinger, bl.a. ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, manicure og pedicure. Mette laver behandlinger med produkter fra Nimue, Darphin og oxygenlift med intraceutical.

  Mette er selvstændig og er på klinikken hver torsdag og fredag.

  Birgitte Olofsson

  Kosmetolog

  Birgitte laver epilering dvs. permanent hårfjerning. Birgitte har 15 års erfaring med epilering og har tidligere undervist i epilering på hudterapeutskolen.

  Birgitte er selvstændig og kommer og epilerer hver anden tirsdag.

Bright Beauty

Tidsbestilling

Vil du booke en tid eller har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at ringe på 30483774 eller du kan booke online.

Online booking